Video

Westhill Bungalows Curaçao: Promovideo

Maak kennis met Westhill Bungalows en de schitterende omgeving van Westpunt Curaçao. Je kunt hier snorkelen met reuzenschildpadden, mountainbiken, wandelen of gewoon ontspannen op het strand liggen. Warm jezelf alvast op voor een heerlijke vakantie!

Over Westhill Bungalows

Een ontspannen basis voor een actieve vakantie. Dat willen we jou bieden. Zorgen dat, tijdens jouw vakantie, Westhill Bungalows (hier zie je waar ons park ligt) een thuis voor je is. Nadat je hebt genoten van al het moois dat Curaçao jou te bieden heeft, kun je “thuis” genieten van de welverdiende vakantierust. Zittend op het terras voor jouw bungalow en uitkijkend over het blauwe water. Zie jij het al voor je?

Op het bungalowpark vind je 8 unieke bungalows en een zwembad om in af te koelen. Beheerder Annemie staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je tips over de omgeving te geven. En op slechts een paar minuten lopen vind je een aantal schitterende stranden. Duik het warme water in, zet je duikbril op en verwonder je over de schildpadden en kleurrijke vissen.