Video

Snorkelen op Curaçao, onze Top 3 mooiste stranden

Als je naar Curaçao gaat, dan wil je snorkelen. Dit schitterende Caribische eiland staat bekend om de mooie stranden en het schitterende blauwe water. Onder het wateroppervlak gaat er een wereld voor je open. Dus wil jij weten waar je het beste kunt snorkelen op Curaçao. Daarom bekijk je onze Top 3!

Snorkelen op Curaçao:

Over Westhill Bungalows

Een ontspannen basis voor een actieve vakantie. Dat willen we jou bieden. Zorgen dat, tijdens jouw vakantie, Westhill Bungalows (hier zie je waar ons park ligt) een thuis voor je is. Nadat je hebt genoten van al het moois dat Curaçao jou te bieden heeft, kun je “thuis” genieten van de welverdiende vakantierust. Zittend op het terras voor jouw bungalow en uitkijkend over het blauwe water. Zie jij het al voor je?

Op het bungalowpark vind je 8 unieke bungalows en een zwembad om in af te koelen. Beheerder Annemie staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je tips over de omgeving te geven. En op slechts een paar minuten lopen vind je een aantal schitterende stranden. Duik het warme water in, zet je duikbril op en verwonder je over de schildpadden en kleurrijke vissen.