Video

Intense adrenalinekick: Cliffjumping op Curaçao

Cliffjumping op Curaçao is een onvergetelijke en adembenemende ervaring. Op Westpunt, slechts een paar minuten van Westhill Bungalows, vind je Playa Forti. Naast het restaurant spring je van de rots af, wel 13 meter de diepte in! Durf jij te gaan cliffjumpen op Curaçao?

Cliffjumping Curaçao:

Over Westhill Bungalows

Een ontspannen basis voor een actieve vakantie. Dat willen we jou bieden. Zorgen dat, tijdens jouw vakantie, Westhill Bungalows een thuis voor je is. Nadat je hebt genoten van al het moois dat Curaçao jou te bieden heeft, kun je “thuis” genieten van de welverdiende vakantierust. Zittend op het terras voor jouw bungalow en uitkijkend over het blauwe water. Zie jij het al voor je?

Op het bungalowpark vind je 8 unieke bungalows en een zwembad om in af te koelen. Beheerder Annemie staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je tips over de omgeving te geven. En op slechts een paar minuten lopen vind je een aantal schitterende stranden. Duik het warme water in, zet je duikbril op en verwonder je over de schildpadden en kleurrijke vissen. Of geniet van cliffjumping op Curaçao.